Et Sote

Et Sote
MALZEMELER:
500 gr dana nuar
1 adet soğan
2 adet biber
Tuz,karabiber,kimyon
2 tahta kaşığı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI:
* Sıvı yağ ısıtılarak soğan pembeleştirilir ve biberler eklenir
* Etler ilave edilerek sotelemeye devam edilir
* Baharatlar eklenip et suyunu çekene dek kavrulur

* Servis tabağına alınarak sunum yapılır

                   

Bu Yazıyı Paylaşmak İster Misiniz? :)Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
destek@ebubekirakyol.com.tr'

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>