Kremalı Tavuk

Kremalı Tavuk
MALZEMELER:
250 gr tavuk göğsü
250 gr tavuk kalça
1 lt su
200ml süt kreması
100 gr bezelye
1 havuç
1 patates
100 gr mısır
6 adet mantar
100ml tavuk suyu
Tuz
Karabiber
50 gr tulum peyniri
HAZIRLANIŞI:
 *Tavuklar haşlanır
* Borcam kaba alınıp küp küp doğranır
* Patates havuç küp küp doğranır bezelye eklenerek yumuşayana dek pişirilir
* Tavukların üzerine haşlanan sebzeler,mısır mantar tuz karabiber ilave edilir
* Krema ve tavuk suyu ilave edilerek karıştırılır
* Üzerine rendelenen peynir ilave edilerek 200C önceden ısıtılmış fırında peynirler eriyip kızarana dek 15dk fırınlanır

* Dilimlenerek servis edilir

                  

Bu Yazıyı Paylaşmak İster Misiniz? :)Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
destek@ebubekirakyol.com.tr'

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>