Otlu Omlet

Otlu Omlet
MALZEMELER:
3 yumurta
1 çarliston biber
4 dal maydonoz
4 dal dereotu
50 gr tulum peyniri
1 yemek kaşığı svı yağ
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşıgı karabiber
HAZIRLANIŞI:
* Peynir küçük küpler halinde doğranarak bir kaba alınır
* Yumurtalar ilave edilir 
* Maydonoz ve dereotu ince ince kıyılarak ilave edilir
* Tuz karabiber ilave edilerek iyice çırpılır
* Seramik tavada sıvı yağ ısıtılarak biberler sotelenir
* Üzerine yumurtalı karışım ilave edilerek önce alt kısmı pişilir sonra ters çevrilerek diğer kısım pişirilir

* Tabağına alınarak sıcak servis edilir

                   
Bu Yazıyı Paylaşmak İster Misiniz? :)Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
destek@ebubekirakyol.com.tr'

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>