Pesto Soslu Tortiglioni

Pesto Soslu Tortiglioni
MALZEMELER:
1 Paket Tortiglioni
2 lt su
1 çay kaşığı tuz
1 paket süt kreması
Pesto sos:
6 Dal taze fesleğen
1 çay bardağı zeytinyağı
tuz,karabiber
2 yemek kaşığı antep fıstığı
6 diş sarmısak
50gr mozzarella peyniri
HAZIRLANIŞI:
Pesto sos hazırlanışı:
* Blendar içerisine zeytinyağı,fesleğen,sarmısak,antep fıstığı,tuz karabiber ve mozzarella peyniri ilave edilerek en yüksek devirde çırpılarak hazırlanır
* Tortiglioni tuz ilave edilmiş 2lt. su ile 12 dakika haşlanır ve süzülür
*Pesto sos tencereye ilave edilerek ısıtılır üzerine krema eklenir
*Makarnalar ilave edilerek karıştırılır
*Üzerine peynir rendesi eklenerek servis edilir
                   
Bu Yazıyı Paylaşmak İster Misiniz? :)Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
destek@ebubekirakyol.com.tr'

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>