Tarhana Çorbası

Tarhana Çorbası
2 yemek kaşığı tarhana
1 bardak su 
2 bardak tavuk yada et suyu
1 yemek kaşığı domates püresi
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
 
Ev yapımı tarhanayı 1 bardak su ile ıslatıyorum.
Tencereye koyduğum zeytinyağı ve domates püresi soteleyip üzerine tarhana karşımı ve et suyumu ekliyorum kısık ateşte muhallebi kıvamını alıncaya dek pişiyorum 
Blenderdan geçip tabağımıza alıyorum
Bu Yazıyı Paylaşmak İster Misiniz? :)Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
destek@ebubekirakyol.com.tr'

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>