Terayağlı Karides

Terayağlı Karides
MALZEMELER:
500 gr karides
100 gr tereyağı
3 diş sarmısak
2 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI:
* 50 gr margarin ısıya dayanıklı poselen tavada eritilir
* Sarmısaklar rendelenerek tuz ve pul biber eklenir
* Karidesler ilave edilerek rengi beyazlaşana dek 15 dk kadar çok çevirmeden sotelenir

* Kalan 50gr margarin ilave edilerek 200C fırında 10 dk daha pişirelerek servis edilir

Bu Yazıyı Paylaşmak İster Misiniz? :)Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
destek@ebubekirakyol.com.tr'

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>