Zeytinyağlı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulye
MALZEMELER:
1 kg taze fasulye
1 orta boy soğan
2 adet iri domates
2 adet kesme şeker
1 çay kaşığı tuz
2 tahta kaşığı zeytinyağı
2 bardak su
HAZIRLANIŞI:
* Fasulyeler ayıklanır
* Soğan ve domates kabukları soyulup doğranır
* Soğanlar tencereye alınır
* Zeytinyağı , şeker , tuz ilave edilerek sotelenir
* Fasulyeler eklenir rengi değişinceye kadar sotelemeye devam edilir domates ve sıcak su ilave edilerek 30dk kadar kısık ateşte pişirilir
 

                  

Bu Yazıyı Paylaşmak İster Misiniz? :)Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>